080616Relativt dött på bröllopsfronten. Tror jag och min m2b får begrava drömmen om en hummerlimmo på dagen B. 5000/påbörjad timme medans en vit limmo som rymmer 6 pers går på 1100/påbörjad timme. Så jag gissar åt att det blir en vit limmor för sex pers. Då får vi + våra tärnor & marsalker plats.

Förutom det så är menyn till Buffén helt klar:

*Örtmarinerade kycklingbröst med soltorkade tomater
* Flatrökt skinka med melon
*Pastasallad med pestovinegrette, rödlös & fetaost
* Potatissallad med purjolök
* Mixad grönsallad med örtsås
*Kuvertbröd

Samt pannkakor till de barn som inte vill ha buffén (t ex våran knodd som precis kommer ha fyllt 2 år)

Nu ska vi bara hitta en Hottel & Resturangskola som hjälper till med både till med både tillagning av maten, servering och disk, känns som att det blir relativt en aning billigare än att anlita cateringfirma, någon som har erfarenhet kanske har lust att dela med sig?

Idag tackade även en av min m2b's tilltänkta marsalker ja :-) Så nu håller vi tummarna för att hans andra bror också känner för att vara marsalk så har vi 2 var som får vara med och åka limmo :-)

Besviken?

Slöjan var det mest groteska jag någonsin sett. Hah. Och vi fick dessutom hem helt fel provkort från spira med en faktura, glöm och dröm. Ringer och bråkar med dom på måndag.

Men handskarna var superfina och kommer gå skitsnyggt till klänningen, så det är jag någolunda nöjd med iallafall. Mycket mer har inte hänt på bröllopsfronten.

RSS 2.0